Økonomisk, Robust, Fleksibel Gasogen Brændekedel.

Den nye Logwin Klassik er bygget med en række specielle funktioner, der er specielt velegnede til ex. renoveringsprojekter. Den er Praktisk, fleksibel og enkel, den robuste kedel er en praktisk alt-i-én-løsning, der ikke bare kan indeholde 1/2m brænde stykker, men også 1/3m stykker og briketter. Det store påfyldning kammer giver også nem adgang til at tilføje træ og leveres med en aftagelig askeskuffe, hvilket gør askeudtag ren og enkel. Som i Logwin Premium, kan Logwin Klassik også leveres med automatisk tænding for at holde dit hjem behageligt varmt i længere tid. Med sin høje kvalitets forbrændingskammer, der er bygget med en stål krop, sikrer dette, at Logwin Klassik holder effektiviteten i mange år. På grund af sin kompakte størrelse, kræver Logwin Klassik kun minimal pladsadgang. Den kan passere gennem så lille som en 70cm dør, hvilket gør det nemt at transportere ind i et fyrrum. Output:18-30Kw - Effektivitet: 92% - Brændtype: Brænde/briketter.

Download brochure

Nem kombination med andre varme kilder

Kompliceret er gjort simpelt , LogWIN Klassik kan nemt integreres i andre systemer.

Når det drejer sig om varme, er vi en partner du kan stole på. Alt kan tilkøbes i step og fungerer enkeltvis, vi tilbyder også komplette varmeløsninger , takket være Windhagers system teknologi. Du kan meget nemt kombinere tingene sammen , fordi alt nemt kan linkes sammen. Du kan integrere solvarme systemer, gulvvarme , eller en anden type varme generator. At betjene dit system er super nemt, du kan styre det om du ligger i sofaen , eller er på ferie , på arbejde, eller hvis du ikke vil, kan du bede os om at gøre det fra nettet. Det har aldrig før været så nemt at kontrollere dit varme system! Kontakt os for et tilbud.

Billig Varme & utrolig miljøvenlig

Billig varme & utrolig miljø venlig

Opvarmning med brænde er økonomisk , og hjælper os med at beskytte vores miljø.
Studier har vist , at opvarmning sparer forbrugeren mange penge , men samtidig skåner vi miljøet rigtig meget. Træ er et natur materiale og vil være der langt ind i fremtiden , som en energi kilde. Nå et træ vokser absorbere træet den co2 som udledes ved forbrænding. Derfor er biobrændsel co2 neutralt. Kontakt os et tilbud.

BRÆNDEKEDEL – LOGWIN KLASSIK