LogWIN Premium Brænde kedel

LogWIN Premium brændekedel er udviklet specielt til at brænde med 1/2 meter stykker , den brænder effektivt og skåner miljøet meget. Takket være vores fuld automatiske optændings system , skal du ikke længere have besvær med at tænde brændet, det eneste du skal er at trykke en knap når du har lagt brændet ind , herefter kan du nyde komforten ved et Windhager produkt.

Download brochure

Opvarm dit hjem med Træ

Ingen anden gasogen brændekedel kan opvarme dit hjem mere bekvemt end LogWIN Premium

Den innovative LogWIN premium brændekedel er yderst robust og slidstærk , som yderligere sikkerhed , sælges denne brændekedel med Windhagers fuld garanti ordning ( 10 År’s garanti ) som dækker alle slid komponenter i brændkammeret. LogWIN Premium er udviklet specielt til at brænde med 1/2 meter stykker , den brænder effektivt og skåner miljøet meget. Takket være vores fuld automatiske optændings system , skal du ikke længere have besvær med at tænde brændet, det eneste du skal er at trykke en knap når du har lagt brændet ind , herefter kan du nyde komforten ved et Windhager produkt.

Billig varme & utrolig miljø venlig

Opvarmning med brænde er økonomisk , og hjælper os med at beskytte vores miljø.

Studier har vist , at opvarmning med brænde sparer forbrugeren mange penge , men samtidig skåner vi miljøet rigtig meget. Træ er et natur materiale og vil være der langt ind i fremtiden , som en energi kilde. Nå et træ vokser absorbere træet den co2 som udledes ved forbrænding. Derfor er biobrændsel co2 neutralt.

BRÆNDEKEDEL – LOGWIN PREMIUM