Flot og eksklusiv træpilleovn til centralvarme

FireWIN er et state of the art træpillefyr kombineret med funktionerne i en almindelig brændeovn. . Dens stilfulde design sammen med et væld af innovative WINDHAGER funktioner sikrer, at FireWIN passer ind i enhver ejendom og samtidig sikrer høj varme effektivitet. FireWIN er tilgængelig som en hånd fodret enhed med dens integrerede 37 kg beholder eller som en automatisk fodret enhed. Output: 3,2-12Kw - Effektivitet 95,7% - Brændtype: 6mm træpiller - Kontakt os for et tilbud.

Download brochure

Firewin

Individuelle løsninger

FireWIN er et state of the art træpillefyr kombineret med funktionerne i en almindelig brændeovn. . Dens stilfulde design sammen med et væld af innovative WINDHAGER funktioner sikrer, at FireWIN passer ind i enhver ejendom og samtidig sikrer høj varme effektivitet. FireWIN er tilgængelig som en hånd fodret enhed med dens integrerede 37 kg beholder eller som en automatisk fodret enhed. Det unikke Windhager pille suge system kan supplere FireWIN´s magasin fra en seperat pillebeholder på få sekunder. Den seperate pillebeholder kan endda ligge op til 25 m fra FireWIN. Exklusiv versionen inkorporerer en automatiseret rengøring mekanisme med aske kompression til en integreret askeskuffe, for længere rengøring og vedligeholdelse periode. FireWIN leveres med en række kontrol- og distribution muligheder. Det kan leveres som en system kedel med alle varme komponenter pænt installeret i kedlen (ekspansionsbeholder, sikkerhed sæt, pumper og blanding ventil). De forskellige krav du kan have til dit varme system kan du imødekomme med alle konfigurationsmulighederne FireWIN. To effektniveauer og adskillige komfort niveauer, kontrolsystemer og udstyr giver en skræddersyet varmeløsning, der passer præcist til dine personlige behov.

Økonomisk komfort

Spar penge på varmeregningen og slip for bekymringer

Firewin har en meget høj effektivitetsgrad, dvs. at du får meget ud af dine træpiller, hvilket er godt for din økonomi. Hvis du har et oliefyr kan der være ekstra meget at spare på varmeregningen, se eksempler her. Kontakt os idag for en gratis og uforpligtende snak om, hvad der vil passe bedst til dig.

Træpillefyr/Ovn – FireWIN Exclusiv